Вітання з Днем Державного Прапора, Днем Незалежності України!

Шановні колеги! Дорогі земляки!

31 рік минув з того дня, коли Україна зняла з себе кайдани залежності від Союзу. За десятиліття ствердження нашої державності було чимало подій, які викликали не лише радість і гордість, а й тривогу та смуток.

Але лише цього року ми усвідомили, наскільки дорогою для нас є наша свобода і рідною наша земля, і яку неймовірну ціну ми готові за неї платити.

31-ший рік Незалежності України став роком звитяги і мужності, самопожертви і незламності духу, роком невимовного болю від втрат і безпрецедентної віри у свій народ, у Перемогу!

Я щиро дякую кожному науковцю, кожному аграрію і усім українцям, хто знайшов своє місце у боротьбі з підступним і жорстоким ворогом, який так довго і підло називав себе нашим братом.

Глибока шана нашим мужнім воїнам і усім, хто на своєму робочому місці, у волонтерських організаціях, у ЗСУ чи територіальній обороні допомагає наблизити Перемогу.

Дорогі друзі! Щиросердно вітаю вас і ваші родини з найбільшими державними святами - Днем Державного Прапора і Днем Незалежності!

Миру, процвітання багатій і щедрій Україні!

Хай живе вільний український народ!

Разом переможемо!

Втілимо всі наші мрії!

Сергій Рижук,

директор Інституту сільського господарства Полісся НААН